Shakatak

4 maart 2023, Popcentrum Neushoorn in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De Engelse jazz-funkband Shakatak is een band die al jarenlang meedraait. Met de hits Night Birds (1982) en Down on the Street (1984) scoorde zij top 10 hits en verkregen zij internationale bekendheid. Het unieke geluid van Shakatak zorgde ervoor dat de band geliefd werd bij jazz- en funkliefhebber...

Lees meer

De Engelse jazz-funkband Shakatak is een band die al jarenlang meedraait. Met de hits Night Birds (1982) en Down on the Street (1984) scoorde zij top 10 hits en verkregen zij internationale bekendheid.

Het unieke geluid van Shakatak zorgde ervoor dat de band geliefd werd bij jazz- en funkliefhebbers maar ook in de underground cult scene. Hun debuutalbum Drivin' Hard staat bij menig liefhebber over de hele wereld in de platenkast. En nu nog steeds kan de band rekenen op een grote schare fans.

Hun livereputatie draagt daaraan bij: scherp muzikaal vakmanschap met een enthousiasme en energie die je door de hele zaal voelt. De band denkt nog lang niet aan stoppen. Na meer dan drie decennia is de band nog steeds actief, maakt de band nog steeds nieuwe muziek en trekt nog altijd volle zalen in de UK, het verre oosten en in Europa. En nu dan ook in Neushoorn!

Lees minder

Links

Data en tijden

za 4 maart 2023 : vanaf 20:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 27.00 € 27.00

Voorverkoop: https://getickt.com/index.php?controller=event&action=details&id=786.

Waar is het?

Popcentrum Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP LEEUWARDEN
058 303 07 30
www.neushoorn.nl
info@neushoorn.nl

€ 27,00