Shakefestival

3 juni t/m 4 juni, Diverse locaties in DIEVER

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het Shakefestival in Diever is hét nieuwe festival waar vreugdevolle ontmoetingen en een feestelijke sfeer zorgen voor verbinding en contact. Tijdens het festival SHAKE worden de stukken van Shakespeare opgeschud, door elkaar gegooid, als uitgangspunt genomen en opgeknipt. Het Shakefestival bestaa...

Lees meer

Het Shakefestival in Diever is hét nieuwe festival waar vreugdevolle ontmoetingen en een feestelijke sfeer zorgen voor verbinding en contact. Tijdens het festival SHAKE worden de stukken van Shakespeare opgeschud, door elkaar gegooid, als uitgangspunt genomen en opgeknipt.

Het Shakefestival bestaat uit kleinschalige theatervoorstellingen op verschillende plekken in Diever. Dit noemen we ShakeLabs: kleine proeftuinen waarin jongeren van noordelijke culturele instellingen actuele thema’s vertalen naar korte voorstellingen van een half uur.

Let’s Shake!
We starten dit eerste jaar na corona kleinschalig, maar shaken ons het weekend door met theater, muziek, lekker eten en drinken en vooral gezelligheid. Sfeer, kwaliteit, toegankelijkheid en verbinding staan voorop tijdens dit dorpsfeest voor íedereen.

De vrijdag staat volledig in het teken van theater, op zaterdag breiden we het festival uit met gezelligheid rond de Tourist Info met onder andere een foodtruck met eten en drinken.

Programma:
Vrijdag 3 juni 2022 18.30 – 22.00 uur
18:30 Start festival - De start van het festival: Shake opening bij de Tourist Info in Diever
19:00 – 22:00 Theater en straatartiesten op verschillende locaties
22:00 - Einde dag 1

Zaterdag 4 juni 2022 17.00 – 23.00 uur
17:00 – 23:00 Eten, drinken & muziek - met o.a. straatmuzikanten & een foodtruck.
19:00 – 22:00 Theater en straatartiesten op verschillende locaties
23:00 Einde Shake.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 3 juni 2022 : 18:30 - 22:00
za 4 juni 2022 : 17:00 - 23:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 5.00

Toelichting: per ShakeLab; voor de ShakeLabs koop je losse tickets. Deze kun je online kopen op www.shakefestival.nl. Er is een beperkt aantal kaarten per voorstelling beschikbaar. Indien er kaarten over zijn, kun je deze ter plekke bij de voorstellingen kopen. De overige activiteiten zijn gratis toegankelijk.

Voorverkoop: www.shakefestival.nl.

Waar is het?

Diverse locaties

7981 BZ DIEVER