Shortparis

22 september, Vera in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Sinds 2018 begint het Russische collectief Shortparis serieuze internationale erkenning te krijgen, vooral dankzij hun intense live shows. Met hun experimentele ravepunk en provocatieve performances laat de band een unieke indruk achter. De band omschrijft hun sound zelf als "achtergrondmuziek voor...

Lees meer

Sinds 2018 begint het Russische collectief Shortparis serieuze internationale erkenning te krijgen, vooral dankzij hun intense live shows. Met hun experimentele ravepunk en provocatieve performances laat de band een unieke indruk achter.

De band omschrijft hun sound zelf als "achtergrondmuziek voor hysterie, seks en ironie". Dat is vooral te danken aan de geweldige falsetstem van de charismatische zanger Nikolay Komiagin, die zowel in het Russisch, Frans als Engels zingt.

Hun liveshows gaan dan ook ver voorbij de grenzen van een regulier optreden, waarbij je helemaal opgaat in donkere soundscapes vol electro, catchy postpunk en noise. Dit is de eerste keer dat de band in VERA zal gaan optreden en als we de verhalen mogen geloven, belooft dit een show te worden die je niet kan missen!

Lees minder

Links

Data en tijden

do 22 september 2022 : 21:30 - 23:30

Prijzen

Volwassenen : € 13.00

Waar is het?

Vera
Oosterstraat 44
9711 NV GRONINGEN
050 3134681
http://www.vera-groningen.nl

€ 13,00