Sibiu Ballet Theatre - De Notenkraker

17 december, Schouwburg Ogterop in MEPPEL

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

‘De Notenkraker’ is al generaties lang de ultieme feelgoodkerstvoorstelling voor de hele familie. Niet alleen het verhaal, ook de fabuleuze muziek van Tsjaikovski en de virtuoze choreografieën – oorspronkelijk van Marius Petipa en Lev Ivanov, maar ditmaal bewerkt door Fueté Odessa – maken van dit pr...

Lees meer

‘De Notenkraker’ is al generaties lang de ultieme feelgoodkerstvoorstelling voor de hele familie. Niet alleen het verhaal, ook de fabuleuze muziek van Tsjaikovski en de virtuoze choreografieën – oorspronkelijk van Marius Petipa en Lev Ivanov, maar ditmaal bewerkt door Fueté Odessa – maken van dit prachtige ballet een ongeëvenaard kerstfeest voor jong en oud.

De uitvoering door de veertig balletdansers van het Odessa Festival Ballet uit Oekraïne, een van de oudste ballethuizen van Europa, vormt de spreekwoordelijke kers op de taart. Het verhaal speelt zich af op kerstavond. Het meisje Klara mijmert over liefde en geluk en over haar lievelingspop De Notenkraker, die na twaalven verandert in de prins van haar dromen. Het is de opmaat tot allerlei sprookjesachtige avonturen, waarin zij met haar prins en zijn tinnen soldaatjes ten strijde trekt tegen de Muizenkoning, wordt omringd door dansende sneeuwvlokjes en uiteindelijk belandt in een kleurrijk snoepgoedland. Een fantasieland waar de vrolijke, internationale bevolking en speculaaspoppen vreedzaam met elkaar dansen.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 17 december 2022 : vanaf 16:00

Prijzen

Volwassenen : € 42.50
Kinderen : € 24.50 (t/m 12 jaar)

Waar is het?

Schouwburg Ogterop
Zuideinde 70
7941 GK MEPPEL
0522 254242
www.schouwburgogterop.nl
info@schouwburgogterop.nl

€ 42,50