Side by Side Percussion Duo

2 oktober, Cultuur- en Congrescentrum vanBeresteyn in VEENDAM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Side by Side Percussion duo (Julia en Marco) speelt een nieuw en eigentijds programma vol opwindende composities uit de laatste twintig jaar. De muziek van dit slagwerk duo komt voort uit een breed palet van stijlen zoals pop, elektronische en etnische muziek. Daarnaast brengt het duo twee nummers...

Lees meer

Side by Side Percussion duo (Julia en Marco) speelt een nieuw en eigentijds programma vol opwindende composities uit de laatste twintig jaar.

De muziek van dit slagwerk duo komt voort uit een breed palet van stijlen zoals pop, elektronische en etnische muziek. Daarnaast brengt het duo twee nummers van de Britse componist James Larter in première, waarin slagwerk divers en vol glans tevoorschijn komt. De muziek bestaat uit samengestelde stukken in verschillende stijlen.

Julia Ramos en Marco Diaz ontmoetten elkaar op het Prins Claus Conservatorium in Groningen en verleggen nu samen de grenzen van de muziek. Met een breed scala aan instrumenten zoals de marimba en vibrafoon, creëren zij een aangrijpende en kalmerende atmosfeer.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 2 oktober 2022 : 15:00 - 16:30

Prijzen

Volwassenen : € 15.50

Waar is het?

Cultuur- en Congrescentrum vanBeresteyn
Museumplein 5a
9641 AD VEENDAM
0598 634566
www.vanberesteyn.nl
vanberesteyn@veendam.nl

€ 15,50