Simmerdeis: Company Sacékripa - Marée Basse

24 juni t/m 26 juni, Slingepark in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Marée Basse op Simmerdeis Kom op Simmerdeis kijken naar Marée Basse Vanaf nu zijn ze hier. Onder deze grote top, dit rustieke en precaire huis, ver weg van hun glorieuze verleden. Achtervolgd door de herinnering aan het spel dat zo vaak gespeeld is. Nostalgisch naar de populariteit van een kunste...

Lees meer

Marée Basse op Simmerdeis

Kom op Simmerdeis kijken naar Marée Basse

Vanaf nu zijn ze hier. Onder deze grote top, dit rustieke en precaire huis, ver weg van hun glorieuze verleden. Achtervolgd door de herinnering aan het spel dat zo vaak gespeeld is. Nostalgisch naar de populariteit van een kunstenaar uit het verleden, intens en uitzinnig. Een wreed contrast tussen een vervlogen leven van glitter en glamour en het heden dat gebukt gaat onder gewoonten en dronken stilte.

Deze twee maten, nors en sluw, spelen met gevaar om zichzelf ervan te overtuigen dat zeker nog wel vol in het leven staan. Gerustgesteld door een goed geoliede dagelijkse routine, zorgen ze voor elkaar, glijden ze uit en scheuren ze elkaar bijna aan stukken tijdens hun plotselinge botsingen. Belachelijk en vastberaden. Met hun voeten stevig in het heden en hun hoofd vol van de vroegere overwinningen. Ze zijn tot alles in staat zonder er al te veel over op te scheppen.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 25 juni 2022 : vanaf 20:00
zo 26 juni 2022 : vanaf 14:00

Prijzen

Volwassenen : € 10.00