Simmerwille

17 augustus, Themapark openluchtmuseum De Spitkeet in HARKEMA

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

‘SIMMERWILLE’ BIJ DE SPITKEET Nog een paar weken en dan is het zover, de “Zomervakantie”. Lekker even de boel de boel laten en genieten van een welverdiende vakantie. Veel mensen hebben i.v.m. de coronaregels er dit jaar voor gekozen om lekker in eigen land te blijven en er dagjes erop uit te gaan...

Lees meer

‘SIMMERWILLE’ BIJ DE SPITKEET

Nog een paar weken en dan is het zover, de “Zomervakantie”. Lekker even de boel de boel laten en genieten van een welverdiende vakantie. Veel mensen hebben i.v.m. de coronaregels er dit jaar voor gekozen om lekker in eigen land te blijven en er dagjes erop uit te gaan. Nou, dan bent u bij ons Openluchtmuseum De Spitkeet op het juiste adres.

In de week voor en na de bouwvakvakantie organiseren wij bij Openluchtmuseum De Spitkeet in Harkema voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar 2 dagen “Simmerwille bij De Spitkeet”. Deze beide dagen gaan plaats vinden op dinsdag 13 juli van 11:00 tot 16:00 uur en op dinsdag 17 augustus van 12:00 tot 16:00 uur.

Op dinsdag 13 juli introduceren wij ons “ Groot Ferdividaasje Doeboek”. Het 40 pagina’s dikke boek neemt je mee over het Spitkeet-terrein met allerlei verhalen, activiteiten, rebussen, woordzoekers, kleurplaten enz. Het boek is eigenlijk een grote speurtocht die je laat zien hoe mensen werkten en leefden tussen 1850 en 1900 op de Groningse en Friese heide. Tijdens je bezoek aan ons openluchtmuseum, neem je het boek mee over het park. Het boek vertelt door middel van allerlei verhalen en leuke activiteiten meer over ons park. Na de introductie van het “Ferdividaasje doeboek” zal dit te koop worden aangeboden bij De Spitkeet, zodat kinderen die het Openluchtmuseum komen bezoeken op een speelse manier kennis kunnen maken met het leven van toen.

Nadat de kinderen met het boek over het park zijn geweest, kunnen ze gaan knutselen of naar hartenlust spelen op de diverse speeltoestellen en in de grote zandbak op het terrein. Zijn ze op een gegeven moment dan echt helemaal uitgekeken op ons park, dan nemen ze het boek en hun gemaakte knutselwerkstukken mee naar huis en kunnen ze daar op hun gemak alles nog eens doorlezen en de laatste puzzels en kleurplaten enz. afmaken.

Voor kinderen en donateurs is de entree gratis, volwassen betalen de normale entreeprijs van 5,50
Het Ferdividaasje Doeboek kost € 3,50, de knutselactiviteiten kosten € 2,- per knutsel werkstuk, of 3 werkstukken voor € 5,00.

Verder vragen wij u de dan geldende regels van het RIVM m.b.t de corona in acht te nemen.

Lees minder

Links

Data en tijden

di 17 augustus 2021 : 12:00 - 16:00

Prijzen

Volwassenen : € 5.50
Kinderen : Gratis (t/m 3 jaar)
Kinderen : € 3.50 (4 t/m 12 jaar )

Toelichting: knutselactiviteit € 2,50; drie knutselactiviteiten € 5,00.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Themapark openluchtmuseum De Spitkeet
De Dunen 1
9281 KT HARKEMA
0512 840431
www.despitkeet.nl

€ 5,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader