Simon Keats + Eric Devries

18 februari 2023, Simplon in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Een avond vol dromerige folk in Simplon met Simon Keats en Eric Devries. Simon Keats komt niet zomaar uit de lucht vallen. Al vanaf het begin van de jaren negentig maakt de singer/songwriter muziek. Hij staat bekend als de vaste toetsenist van The Kik, maar ook solo heeft hij een hoop goed ontvange...

Lees meer

Een avond vol dromerige folk in Simplon met Simon Keats en Eric Devries.

Simon Keats komt niet zomaar uit de lucht vallen. Al vanaf het begin van de jaren negentig maakt de singer/songwriter muziek. Hij staat bekend als de vaste toetsenist van The Kik, maar ook solo heeft hij een hoop goed ontvangen releases op zijn naam staan. Zijn muziek is het beste te omschrijven als indie-americana. Een reis door Amerika inspireerde het boek Mr Nobody 370. In het boek verhaalt hij zijn avontuurlijke tijd daarin, hij speelde in een Hollywoodfilm, speelde o.a. in de legendarische Rainbow Bar op de sunset strip, nam muziek op met drie verschillende producers en sliep op de bank van een excentrieke L.A. regisseur. Dat allemaal in een maand waarin net zoveel goed als helemaal fout ging. Hij speelde zelfs nog op City Hall tijdens de Occupy Wallstreet demonstraties!

Eric Devries is een van Nederlands meest vooraanstaande Americana singer/songwriters. Na een pauze van zeven jaar bracht Devries zijn vierde solo-album Song & Dance Man uit. Het werd een bijna volledig akoestisch, intiem en folky album, waarmee Devries met verdieping een volledig verhaal vertelt. Alsof Engels zijn eerste taal is, schrijft hij verhalen over mensen die al wat klappen hebben geïncasseerd in het leven: over menselijk onvermogen, verbroken relaties, drank en depressie. De tijd die tussen je vingers door glijdt, bezieling, het volgen van je dromen en je hart en over onvoorwaardelijke liefde. Een album met de nodige zelfspot.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 18 februari 2023 : 20:00 - 23:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 14.00 € 14.00

Waar is het?

Simplon
Boterdiep 69
9712 LL GRONINGEN
050 3184150
www.simplon.nl
info@simplon.nl

€ 14,00