Simone Kleinsma - Verder

22 oktober, De Tamboer in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Muziektheater door Simone Kleinsma. Geniet van bestaand materiaal en speciaal voor haar nieuw geschreven repertoire. Simone keert terug in de theaters met haar persoonlijke verhaal. Over ontdekken hoe het is om alleen verder te gaan. Op zoek naar een nieuw begin, zul je eerst moeten opruimen. Je mo...

Lees meer

Muziektheater door Simone Kleinsma. Geniet van bestaand materiaal en speciaal voor haar nieuw geschreven repertoire.

Simone keert terug in de theaters met haar persoonlijke verhaal. Over ontdekken hoe het is om alleen verder te gaan. Op zoek naar een nieuw begin, zul je eerst moeten opruimen. Je moet durven weggooien, tot er iets overblijft wat het begin kan vormen van iets nieuws. Natuurlijk speelt muziek een grote rol in het verhaal van Simone. Geniet van bestaand materiaal en speciaal voor haar nieuw geschreven repertoire.

Simone was eerder in de theaters te zien met succesvolle shows als Songs From The Heart, Simone’s Songbook en Simone! Haar nieuwe show VERDER ontwikkelt ze samen met regisseur Ruut Weissman en schrijver Frank Houtappels, bekend van Gooische Vrouwen, Het Schaep met de 5 Pooten en meer.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 22 oktober 2022 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 35.00

Waar is het?

De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
0528 280180
www.detamboer.nl
info@detamboer.nl

€ 35,00