Singer-songwriter Sunday

16 april 2023, Gashouder Podium in DEDEMSVAART

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Met Ed Struijlaart, Ray Klaassen en Tim Kamphuis. ED STRUIJLAART Op z’n negende zag en hoorde de kleine Ed voor het eerst Eric Clapton. En hij wist ’t meteen: ‘Ik wil niet alleen zo’n baard, maar ook zo’n gitaar.’ Vandaag de dag geldt Ed Struijlaart als één van Nederlands meest vooraanstaande singe...

Lees meer

Met Ed Struijlaart, Ray Klaassen en Tim Kamphuis.

ED STRUIJLAART
Op z’n negende zag en hoorde de kleine Ed voor het eerst Eric Clapton. En hij wist ’t meteen: ‘Ik wil niet alleen zo’n baard, maar ook zo’n gitaar.’ Vandaag de dag geldt Ed Struijlaart als één van Nederlands meest vooraanstaande singer-songwriters met inmiddels een 3FM nominatie en zijn eerste gouden plaat op zak.

RAY KLAASSEN
Ray Klaassen stond in de allereerste editie van The Voice Of Holland. Tegenwoordig levert hij de ene song na de andere aan nationale én internationale grootheden. Maar het liefst staat hij zelf op het podium. Dat van de Gashouder bijvoorbeeld.

TIM KAMPHUIS
Tim Kamphuis is een singer-songwriter, die zo links en rechts een gezonde dosis sarcasme in zijn doordachte liedjes stopt. In die songs verhaalt hij over Drentse meisjes in de trein en over lange nachten op de dansvloer. En over van alles daar tussenin.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 16 april 2023 : 15:00 - 18:00

Prijzen

Volwassenen : € 15.00

Waar is het?

Gashouder Podium
Oude Zuidwolderstraat 13
7701 AZ DEDEMSVAART

€ 15,00