Sinterklaas en de streken van Tante Toets

27 november, ATLAS Theater in EMMEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

In het kasteel van Sinterklaas zijn de pieten zich al druk aan het voorbereiden op het grootste feest van het jaar, pakjesavond. Wanneer Profpiet buiten het kasteel zijn vaste ronde maakt komt hij een opmerkelijke vrouw tegen genaamd Tante Toets. Tante Toets vindt Sinterklaas helemaal niet leuk en ...

Lees meer

In het kasteel van Sinterklaas zijn de pieten zich al druk aan het voorbereiden op het grootste feest van het jaar, pakjesavond. Wanneer Profpiet buiten het kasteel zijn vaste ronde maakt komt hij een opmerkelijke vrouw tegen genaamd Tante Toets.

Tante Toets vindt Sinterklaas helemaal niet leuk en is dan ook vastberaden ervoor te zorgen dat dit jaar het grote feest niet door gaat, wanneer Profpiet wanhopig verliefd raakt op Tante Toets zijn de pieten ten einde raad, gelukkig helpt Sofie, het nichtje van Tante Toets, de pieten om de vreselijke plannen van tante toets tegen te gaan, zal pakjesavond dan dit jaar voor het eerst niet door gaan.

Dans, zing en spring mee tijdens dit spannende avontuur en vergeet niet achteraf met al je favoriete pieten op de foto te gaan tijdens de meet & greet.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 27 november 2022 : 14:00

Prijzen

Volwassenen : € 17.50

Waar is het?

ATLAS Theater
Raadhuisplein 100
7811 AP EMMEN
0591 850 856
www.atlastheater.nl
info@atlastheater.nl

€ 17,50