Sinterklaas Meezingconcert

27 november, VRIJDAG Sint Jansstraat in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Samen Sinterklaasliedjes zingen en pepernoten eten bij VRIJDAG. Op zondag 27 november presenteert VRIJDAG het Sinterklaas Meezingconcertje voor kinderen van alle leeftijden. Gezellig samen sinterklaasliedjes zingen en pepernoten eten in de muziekschool van VRIJDAG. Tijdens het Sinterklaa meezing...

Lees meer

Samen Sinterklaasliedjes zingen en pepernoten eten bij VRIJDAG.

Op zondag 27 november presenteert VRIJDAG het Sinterklaas Meezingconcertje voor kinderen van alle leeftijden. Gezellig samen sinterklaasliedjes zingen en pepernoten eten in de muziekschool van VRIJDAG.

Tijdens het Sinterklaa meezingconcertje worden de kinderen en ouders helemaal in de stemming gebracht voor pakjesavond. Samen met de kinderen van Muziek Talent, het kinderkoor van Annelie-Lie Persson én twee pianopieten worden er de meest bekende sinterklaasliedjes gezongen.

De sfeer is ontspannen en gezellig en de songteksten worden met een beamer op een groot scherm geprojecteerd. “Natuurlijk is het de bedoeling dat iedereen mee gaat zingen. Maar niets moet en een heleboel kan: lopen, dansen, springen, zingen… Het mag allemaal!” Aldus de organisator: Joëlle Dol.

Na afloop van het concert kunnen de kinderen op de foto met de pianopiet. Mis het niet en bestel een kaartje op bijvrijdag.nl/sinterklaas

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 27 november 2022 : 14:00 - 14:45

Prijzen

Volwassenen : € 7.50

Waar is het?

VRIJDAG Sint Jansstraat
Sint Jansstraat 7
9712 JM GRONINGEN
050 3051400
www.bijvrijdag.nl
receptie@bijvrijdag.nl

€ 7,50