Skid Row

8 november, Poppodium Iduna in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Yes, the rebellion continues! SKID ROW is ‘alive and kicking’ en komt op dinsdag 8 november 2022 exclusief naar Friesland voor een hele vette show in Poppodium Iduna. De legendarische Amerikaanse metalband boekte in de jaren ’80 en’90 grote successen met megahits als ‘Youth Gone Wild’ en ‘18 and Lif...

Lees meer

Yes, the rebellion continues! SKID ROW is ‘alive and kicking’ en komt op dinsdag 8 november 2022 exclusief naar Friesland voor een hele vette show in Poppodium Iduna. De legendarische Amerikaanse metalband boekte in de jaren ’80 en’90 grote successen met megahits als ‘Youth Gone Wild’ en ‘18 and Life’. Wereldwijd werden al dik 20 miljoen platen verkocht. De originele zanger Sebastian Bach is inmiddels jaren uit de band, maar sinds het aantrekken van het zangmonster ZP Theart is de band bezig aan een ijzersterke comeback. Haal je airgitaar maar vast van de muur, dit wordt een avond om niet te vergeten.

SKID ROW werd in 1986 opgericht door een stel jonge punk en metal kids uit New Jersey. Ze hadden maar een doel: de wereld veroveren. De jeugdigheid en rebellie van toen zijn ze nooit verloren. “Ik zal altijd die 16-jarige jongen voor de spiegel zijn, die zich voordoet als Ace Frehley of Michael Schenker”, zegt gitarist Snake. Op dit moment legt SKID ROW de laatste hand aan het afsluitende¬ deel van de United World Rebellion-trilogie. Het wordt een energiek album met het kenmerkende geluid dat we van SKID ROW kennen. Al meer dan 30 jaar is het gitaarteam Snake en Scotti Hill verantwoordelijk voor dit geluid. Ze vallen moeiteloos in het rijtje K.K. Downing en Glenn Tipton, Scott Gorham en Brian Robertson en Dave Murray en Adrian Smith. Voeg hier de fenomenale zang van Theart aan toe en het kan niet anders dan een meesterwerk worden. The rebellion continues!

Dit concert wordt georganiseerd door Dokk’em Open Air in samenwerking met Poppodium Iduna en DMC Group Belgium.

Lees minder

Links

Data en tijden

di 8 november 2022 : 19:00 - 22:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 30.00 € 30.00

Voorverkoop: https://iduna.nl/event/skid-row/.

Waar is het?

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
9203 ZN DRACHTEN
0512 522650
www.iduna.nu
pr@iduna.nu