Skier en Ziggy Pop

13 november, Café Bargerveen in NIEUW SCHOONEBEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Iggy Pop en Skik Tribute avond Ziggy Pop & Skik tribute Nieuw-Schoonebeek, het is inmiddels 25 jaar geleden dat Iggy Pop de grondvesten van Zuid-Oost Drenthe muzikaal opschudde tijdens Rumah Rock. Bij menig muziekliefhebber staat dit legendarische optreden van de grondlegger van de garagerock en d...

Lees meer

Iggy Pop en Skik Tribute avond

Ziggy Pop & Skik tribute

Nieuw-Schoonebeek, het is inmiddels 25 jaar geleden dat Iggy Pop de grondvesten van Zuid-Oost Drenthe muzikaal opschudde tijdens Rumah Rock. Bij menig muziekliefhebber staat dit legendarische optreden van de grondlegger van de garagerock en de Godfather van de punk gebeiteld in het geheugen. Ook was die 3e augustus 1996 de grote doorbraak van het voorprogramma bij Iggy Pop, Daniël Lohues met Skik.

Reden te over om hier serieus bij stil te staan. Daarom hebben een aantal organisatoren van Rumah Rock in samenwerking met Folk an de Gruppe besloten om een reünie te organiseren, getiteld: Rock an de Gruppe.

Helaas is het Gods onmogelijk om zijn eigen vuilnisman Iggy Pop en Skik hier nu te contracteren. Wel willen we de reünie muzikaal inhoud geven. Hiervoor wordt vanuit België Ziggy Pop ingevlogen. Zij staan te boek als de beste Iggy Pop tributeband in de Benelux. Ziggy Pop is in staat om de gehele setlist van 3 augustus 1996 te spelen. Uiteraard vergezeld van het wilde theater van Iggy Pop. De zaal wordt te klein en uiteraard gaat het dak der af, als vanouds.

Skier, a Tribute to Skik. Vier jongens uit Zuid-Oost Drenthe, opgegroeid met de tijdloze klassiekers van Daniël Lohues en zijn kompanen, besloten eind 2019 Skik nieuw leven te brengen door een ode te brengen aan Skik tijdens de jaarlijkse Tribute Night in de Brasserie te Emmen. Nadat dit een daverend succes bleek te zijn, besloten ze het niet bij één optreden te houden. Helaas gooide de pandemie roet in het eten en was het een poosje stil, tot nu! Skier vormt de allerbeste (en enige) Skik tribute band die je ooit hebt mee mogen maken. Maak je klaar voor een avond ouderwets vertier met het betere werk van Skik!

Datum: 13 november 2021
Locatie: grote zaal Café Bargerveen te Nieuw-Schoonebeek
Zaal open: 19:30 uur
Aanvang: 20:30 uur
Entree: 15 euro
Fysieke kaarten zijn verkrijgbaar bij de volgende voorverkoopadressen: café Bargerveen, Haarstudio Rozeman en cafetaria De Spinde te Nieuw-Schoonebeek.

Voor verdere informatie zie onze sociale mediakanalen:
Facebook.com/RumahRockReunie
Instagram.com/rumah.rock.reunie
Twitter.com/rumahrockreunie

Lees minder

Links

Data en tijden

za 13 november 2021 : 19:30 - 23:59

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 15.00 € 15.00

Voorverkoop: café Bargerveen, Haarstudio Rozeman en cafetaria De Spinde te Nieuw Schoonebeek.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Café Bargerveen
Europaweg 193
7766 AG NIEUW SCHOONEBEEK

€ 15,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader