Slach troch Akkrum

30 oktober 2021 t/m 31 mei 2022, Centrum in AKKRUM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De Slach troch Akkrum leidt u via een aantrekkelijk route door het gezellige centrum van Akkrum met zijn fraaie monumentale gebouwen en parken, waarbij tevens de altijd gemoedelijke jachthaven van De Drijfveer en Tusken de Marren wordt aangedaan. Overal op de route is gelegenheid voor het aandoen va...

Lees meer

De Slach troch Akkrum leidt u via een aantrekkelijk route door het gezellige centrum van Akkrum met zijn fraaie monumentale gebouwen en parken, waarbij tevens de altijd gemoedelijke jachthaven van De Drijfveer en Tusken de Marren wordt aangedaan. Overal op de route is gelegenheid voor het aandoen van een terras om even een pauze in te lassen en te genieten van een kop koffie of thee.

Het thema voor deze keer is “Verbinding”. Op diverse manieren is aan dit thema vorm gegeven. Zo zien we verbinding terugkomen als verbinding tussen mensen onderling, familiebanden, het gebruik van moderne media, maar ook vaak als de verbinding van de mens met zijn/haar omgeving, met de natuur, het gehele ecosysteem, of kleiner, met de plek waar hij/zij woont.

Door een vakkundige beoordelingscommissie, bestaande uit de kunstschilders Marije Bouman, Gosse Koopmans en galeriehoudster Anje Wester is er uit de 60 inzendingen, deels bestaande uit foto’s, deels uit schilderijen, keramiek en installaties, een keuze gemaakt. Deze gekozen werken vindt u terug in een fraaie brochure welke gratis verkrijgbaar is bij het station van Akkrum en een aantal winkels en horecagelegenheden in Akkrum.

Lees minder

Links

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Centrum

8491 BV AKKRUM