Slagerij van Kampen - Rhythm of Life

20 januari 2023, De Tamboer in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Slagwerkgroep; pop. In hun nieuwe wervelende show Rhythm of life vangt Slagerij van Kampen de schoonheid van de aarde in de oerdrift van drums. Met bandleden vol hartverwarmende energie, het indrukwekkende podium vol drumstellen, shows vol visuele effecten en de onmiskenbare kracht van de opzwepend...

Lees meer

Slagwerkgroep; pop.

In hun nieuwe wervelende show Rhythm of life vangt Slagerij van Kampen de schoonheid van de aarde in de oerdrift van drums. Met bandleden vol hartverwarmende energie, het indrukwekkende podium vol drumstellen, shows vol visuele effecten en de onmiskenbare kracht van de opzwepende drums is Slagerij van Kampen een fenomeen van wereldformaat.

Rhythm of life is een samensmelting van culturen, de overweldigende natuurelementen en de puurheid van het leven verwerkt in de meest prachtige ritmes. Soms groots en meeslepend, dan weer ragfijn en verstillend. Hoor de regen, het ruisen van de bomen, voel de zon en proef de vrijheid. Een intens en indrukwekkend muziekspektakel van de eerste tot de laatste minuut.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 20 januari 2023 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 29.50

Waar is het?

De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
0528 280180
www.detamboer.nl
info@detamboer.nl