Áslaug

10 september, Simplon in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De IJslands-Nederlandse songwriter Áslaug verscheen in 2019 bijna uit het niets in de wereldwijde muziekscene. Haar debuutsingle ‘Take From Me’ heeft de muziekindustrie positief verrast, ontving landelijke radio-airplay in heel Nederland en kreeg plaatsingen in belangrijke internationale playlists o...

Lees meer

De IJslands-Nederlandse songwriter Áslaug verscheen in 2019 bijna uit het niets in de wereldwijde muziekscene. Haar debuutsingle ‘Take From Me’ heeft de muziekindustrie positief verrast, ontving landelijke radio-airplay in heel Nederland en kreeg plaatsingen in belangrijke internationale playlists op verschillende streaming platforms. Vervolgens werd ze uitgeroepen tot één van de populairste acts van Popronde 2019, werd ze Deezer Next Artist en ook 3FM Talent. Met een prominente plek op Eurosonic Noorderslag en met een volgeboekt voorjaar in 2020, waren fans razend enthousiast om Áslaug live te zien. Echter, verstoorde de pandemie deze plannen.

Fast forward naar 2021 en Áslaug is veranderd in een sterke en zelfverzekerde vrouw die zichzelf volledig opnieuw heeft uitgevonden. Het afgelopen jaar heeft ze onvermoeibaar gewerkt aan haar tweede EP ‘Thirst’, waarin ze elektronische popmuziek op een meer analoge manier benadert. ‘Thirst’, mede geproduceerd door haarzelf, is een perfecte uiting van Áslaugs talent en kenmerkt daarmee een gloednieuwe start van haar carrière.

In september zal Áslaug het podium weer betreden. Samen met haar vierkoppige band zal ze de alternatieve popsongs van zowel haar nieuwe EP ‘Thirst’ als van haar debuut EP ten gehore brengen. Een show waarin Áslaug’s vele identiteiten voorbij zullen komen. Fragiliteit en weerbaarheid in de vorm van dromerige melodielijnen, vocale meestemmigheid en dynamische drumpartijen.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 10 september 2022 : vanaf 20:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 13.50 € 13.50

Waar is het?

Simplon
Boterdiep 69
9712 LL GRONINGEN
050 3184150
www.simplon.nl
info@simplon.nl

€ 13,50