Slow food uit de landskeuken: van restverwerking tot fermenteren: het ambacht van voedselbereiding

16 september, Plaats De Wereld in VRIES

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Een drieluik van inspirerende workshops rond voedselbereiding en ons culinair erfgoed op 16 september, 7 oktober en 11 november. De avonden worden verzorgd door Carolina Verhoeven, oprichtster van Stichting Culinair Erfgoed Centrum, Landskeuken en Academie Culinaire Historie. Zij is deskundige op he...

Lees meer

Een drieluik van inspirerende workshops rond voedselbereiding en ons culinair erfgoed op 16 september, 7 oktober en 11 november.
De avonden worden verzorgd door Carolina Verhoeven, oprichtster van
Stichting Culinair Erfgoed Centrum, Landskeuken en Academie Culinaire Historie. Zij is deskundige op het gebied van conserveren en de volkskeuken en neemt je in deze workshops mee op een culinaire reis langs restverwerking, fermenteren en culinaire tradities.
De workshops zijn een combinatie van theorie en praktijk:
zelf de keuken in en aan de slag met alledaagse ingrediënten die soms op een
verrassende manier worden ingezet. Zeker een aanrader voor iedereen die
bewust met zijn voeding omgaat en inspiratie en kennis wil opdoen over
avontuurlijk koken met (buiten)gewone ingrediënten. Carolina Verhoeven, als voedsel deskundige neemt je mee in alle ins en outs zodat om nieuwe smaaksensaties te leren ervaren.
De workshop kost € 90,00 voor drie avonden en is alleen als deze reeks van drie te boeken. Voor meer informatie en opgave zie : https://plaatsdewereld.nl/.../slow-food-uit-de.../

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 16 september 2022 : 19:30 - 21:30

Prijzen

Volwassenen : € 90.00

Waar is het?

Plaats De Wereld
Westerstraat 26a
9481 CB VRIES

€ 90,00