Slow Pilot - Jeff Buckley a live rockumentary

4 februari 2023, Cultuurhuis De Klinker in WINSCHOTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

In 2022 is het 25 jaar geleden dat het muzikale godenkind Jeff Buckley jammerlijk werd meegesleurd door de stroming van de Mississippi. De Vlaamse band Slow Pilot maakt deze voorstelling als eerbetoon aan de man die met slechts één uitgebracht album een onuitwisbaar stempel drukte op de muziekwereld...

Lees meer

In 2022 is het 25 jaar geleden dat het muzikale godenkind Jeff Buckley jammerlijk werd meegesleurd door de stroming van de Mississippi. De Vlaamse band Slow Pilot maakt deze voorstelling als eerbetoon aan de man die met slechts één uitgebracht album een onuitwisbaar stempel drukte op de muziekwereld. Wie was Jeff Buckley? Waaruit haalde hij zijn inspiratie en wat was zijn band met Nederland?

De groep interviewde mensen die Buckleys pad kruisen tijdens zijn verblijf in de lage landen. Het leverde unieke verhalen en bijzonder beeldmateriaal op. Slow Pilot wordt bijgestaan door een Nederlandse radiopresentator als verteller. Maar bovenal is er muziek. De bandleden zijn elk op hun manier vergroeid met de songs van Buckley. Zanger en gitarist Pieter Peirsman wekt de stem van de legendarische zanger tot leven.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 4 februari 2023 : 20:15 - 23:00

Prijzen

Volwassenen : € 24.00

Waar is het?

Cultuurhuis De Klinker
Mr. D.U. Stikkerlaan 251
9675 DG WINSCHOTEN
0597 700270
www.indeklinker.nl
info@indeklinker.nl