Släpstick - The roaring twenties

15 oktober, De Tamboer in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Muziektheater. Met Släpstick naar the roaring twenties! Welkom in het theater bij een onovertroffen, magnifieke, chique, swingende, zingende, roerende, ontroerende belevenis: the Roaring Twenties. Släpstick belooft een avond als nooit tevoren met deze jubileumshow, waarin de gloriedagen van de sla...

Lees meer

Muziektheater.

Met Släpstick naar the roaring twenties!

Welkom in het theater bij een onovertroffen, magnifieke, chique, swingende, zingende, roerende, ontroerende belevenis: the Roaring Twenties. Släpstick belooft een avond als nooit tevoren met deze jubileumshow, waarin de gloriedagen van de slapstick even fijnzinnig als elegant herleven.

Tijdens dit feestelijke bal waan jij je in de jaren ‘20 van de vorige eeuw. Draai je wederhelft rond op de buzzing beat van de dansorkesten. Baad in de pracht en praal van de Jugendstil feestzaal. Zwelg in de decadentie van de upper class.

En ach, wat geeft het dat de tafelpoten een beetje wankel zijn? Wat zou het, als het orgel op instorten staat en de kroonluchter aan wat losse boutjes hangt? Nee hoor, alles is volledig onder controle en werkt prima. Er kan echt helemaal niks verkeerd gaan. Trek daarom je feestkleding aan en betreed de rode loper voor een heerlijke show vol vermaak en een grandioze choreografie.

Släpstick
In 1997 startte Släpstick onder de naam Wëreldbänd. In 2022 viert Släpstick haar 25-jarig bestaan met een feestelijke show. De groep toerde de afgelopen jaren niet alleen in Nederland, maar ook in Engeland, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, België en Nieuw-Zeeland. Släpstick behaalde groot internationaal succes en won meerdere (inter)nationale prijzen, zoals de Johan Kaartprijs, Comedy Award Moers en The Spirit of the Fringe Award.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 15 oktober 2022 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 27.50

Waar is het?

De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
0528 280180
www.detamboer.nl
info@detamboer.nl