Släpstick - The Roaring Twenties

10 december, SPOT/Stadsschouwburg in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Muziektheater. Släpstick, dat je eerder kende onder de naam Wëreldbänd, bestaat 25 jaar. En dat gaat gevierd worden met een magnifieke, chique, swingende, ontroerende en champagne proostende theaterbelevenis voor jong en oud. “Vermaak op wereldniveau” (AD) en “Muzikale clownerie van absolute werel...

Lees meer

Muziektheater.

Släpstick, dat je eerder kende onder de naam Wëreldbänd, bestaat 25 jaar. En dat gaat gevierd worden met een magnifieke, chique, swingende, ontroerende en champagne proostende theaterbelevenis voor jong en oud.

“Vermaak op wereldniveau” (AD) en “Muzikale clownerie van absolute wereldklasse” (De Telegraaf) zijn slechts twee van de vele enthousiaste reacties van de vier en vijf sterren uitdelende pers. The Roaring Twenties is een voorstelling in de vorm van een feest in de stijl van de jaren twintig, de gloriedagen van de slapstick. Wentel je wederhelft rond op de buzzing beat van de dansorkesten, baad in de pracht en praal van een feestzaal in Jugendstil en zwelg in de decadentie van de upper class. Wat zou het als de tafelpoten een beetje wankel zijn? Wat nou, als het orgel op instorten staat en de kroonluchter aan een paar losse boutjes hangt? Alles is hélemaal onder controle! Toch? “Er zit niets anders op: ga kijken.” (Theaterkrant)

Lees minder

Links

Data en tijden

za 10 december 2022 : vanaf 20:30

Prijzen

Volwassenen : € 23.00

Waar is het?

SPOT/Stadsschouwburg
Turfsingel 86
9711 VX GRONINGEN
050 3680368
www.spotgroningen.nl
info@spotgroningen.nl

€ 23,00