Smaak Festival

8 juli t/m 10 juli, Noorderplantsoen in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Foodtruck Festival. Ben jij ook zo dol op lekker eten en hou je van een heerlijk sprankelend wijntje? Of kun je genieten van een relaxte festival vibe in één van de tofste parken van ‘t land? Dan is Smaak festival zeker één voor op je lijstje. Zodra de temperaturen weer gaan stijgen, komt de karav...

Lees meer

Foodtruck Festival.

Ben jij ook zo dol op lekker eten en hou je van een heerlijk sprankelend wijntje? Of kun je genieten van een relaxte festival vibe in één van de tofste parken van ‘t land? Dan is Smaak festival zeker één voor op je lijstje.

Zodra de temperaturen weer gaan stijgen, komt de karavaan met food trucks weer naar het prachtige Noorderplantsoen. Het park waar je kunt flanerend over de singels, waar dikke barbecues staan te roken en mannen met bolhoedjes, ambachtelijk koffie bereiden.

Bij Smaak Festival gaat het om genieten en beleven. Samen met je liefje, je vrienden of familie. Lekker eten, goede bands en leuke mensen ontmoeten. Samen eten op het gras of op de vintage terrassen langs de waterkant. Dat Smaakt toch naar meer?

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 8 juli 2022 : 16:00 - 23:00
za 9 juli 2022 : 12:00 - 23:00
zo 10 juli 2022 : 12:00 - 21:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Noorderplantsoen
Noorderplantsoen
9717 KT GRONINGEN

gratis