Smells like Nirvana unplugged

16 juli, Het Bolwerk in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Smells Like Nirvana is precies wat je ervan verwacht. Een directe weg terug naar 1993. Een ‘trip down memory lane’ naar het optreden van Kurt Cobain, Pat Smear Krist Novoselic en Dave Grohl op 18 november 1993 in New York. Het was dit MTV Unplugged-concert dat Nirvana een onsterfelijke status gaf. ...

Lees meer

Smells Like Nirvana is precies wat je ervan verwacht. Een directe weg terug naar 1993. Een ‘trip down memory lane’ naar het optreden van Kurt Cobain, Pat Smear Krist Novoselic en Dave Grohl op 18 november 1993 in New York.

Het was dit MTV Unplugged-concert dat Nirvana een onsterfelijke status gaf. Dik verdiend overigens. De unieke mix van die duistere rauwheid en de akoestische diepgang gaven de show een beleving die maar moeilijk is te evenaren. Maar Smells Like Nirvana doet het!

Verwacht meer dan een avond vol heerlijke grunge. Dit concert verpakt namelijk een meeslepend verhaal. Een rauw en tragisch verhaal, dat wel. Over een jong bandje uit Aberdeen, Washington onder aanvoering van Cobain – en later met Grohl (Foo Fighters) op drums – dat in Amerika en ver daarbuiten met hits als 'Smells Like Teen Spirit' en het album Nevermind (1991) uitgroeit tot een icoon.

Van de razendsnelle opkomst, via legendarische optredens naar het verschrikkelijk einde; sluit je ogen en laat je meenemen terug in de tijd, naar een muzikale passie.

Smells Like Nirvana bestaat uit een cellist, twee gitaristen, bassist, percussionist en een accordeonist. Jeroen Bruers, Bas van Os, Roland Baak en Dennis Cruyssen vertalen de diepduistere klanken en leggen deze als een warme deken over je heen.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 16 juli 2021 : vanaf 19:30
vr 16 juli 2021 : vanaf 21:30

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Het Bolwerk
Kerkgracht 8
8601 EC SNEEK
0515 431400

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader