Snake Ranch: The Spunyboys

27 mei, Het Bolwerk in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De Franse band The Spunyboys doet qua uitstraling en muziek onmiddellijk denken aan de gloriejaren van de succesvolle formatie The Stray Cats uit de jaren 80. Dit rockabilly trio speelt in traditionele bezetting fifties (o.a. Sun) klassiekers van artiesten als Carl Perkins, Eddie Cochran, Johnny B...

Lees meer

De Franse band The Spunyboys doet qua uitstraling en muziek onmiddellijk denken aan de gloriejaren van de succesvolle formatie The Stray Cats uit de jaren 80.

Dit rockabilly trio speelt in traditionele bezetting fifties (o.a. Sun) klassiekers van artiesten als Carl Perkins, Eddie Cochran, Johnny Burnette, Gene Vincent, Buddy Holly, die op een eigen herkenbare wijze gespeeld worden, met een lekker sausje, geroerd van de muziek van teddyboy legendes en Neo Rockabilly zoals Crazy Cavan, The Stray Cats en Matchbox.

The Black Ravens is een enthousiaste rockabilly band uit Groningen. Met 2 broers op de gitaar en contrabas en een swingende drummer verzorgen zij het geluid van vroeger, maar met de jeugdigheid van nu waarbij de voetjes gegarandeerd van de vloer gaan. Een show van The Black Ravens roept op om het haar in de vetkuif te gooien, of de pettycoat aan te doen en tot diep in de nacht te swingen.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 27 mei 2022 : vanaf 21:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 12.50 € 10.00

Waar is het?

Het Bolwerk
Kerkgracht 8
8601 EC SNEEK
0515 431400

€ 12,50