Sneakerzone

31 oktober, De Oude Suikerfabriek in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het grootste Sneaker & Urban lifestyle event van het Noorden terug in de Suikerfabriek. Sneakerliefhebbers opgelet, Zondag 31 Oktober 2021 is het grootste Sneaker & Urban lifestyle event van het Noorden terug in de Suikerfabriek van 12:00 tot 18:00. Na een succesvolle editie vlak voor de corona lo...

Lees meer

Het grootste Sneaker & Urban lifestyle event van het Noorden terug in de Suikerfabriek.

Sneakerliefhebbers opgelet, Zondag 31 Oktober 2021 is het grootste Sneaker & Urban lifestyle event van het Noorden terug in de Suikerfabriek van 12:00 tot 18:00.

Na een succesvolle editie vlak voor de corona lockdown vorig jaar, is het weer zover. Het belooft een dag vol exclusieve sneakers, urban art, streetwear, discussiepanels, (cleaning)workshops, dj’s, urban-entertainment en food & drinks te worden.

De vorige editie was zo goed bevallen, dat een groot aantal internationale standhouders zich heeft aangemeld. Zij komen uit Duitsland, Frankrijk, België en Luxemburg. We verwachten deze editie ruim 80 tafels vol sneakers, merch en art!

Ditmaal kun je de beursvloer op in 2 tijdsloten. De standhouders stemmen hun aanbod hierop af, zodat er de gehele dag voldoende mooie patta's te scoren zijn. Als organisatie doen wij er een schepje bovenop en zullen we 2x een schoen van boven €1500,- verloten. De zogeheten:
Sneakerzone Grail Raffle!

Voor de diehards zijn er early access ticket verkrijgbaar waarmee je al om 11:00 de beursvloer op kunt om eerder je aankopen te kunnen doen. Deze vroege toegang tickets zijn beperkt tot 100 stuks.

Om stil te staan bij de keiharde impact van de covid-19 pandemie in Afrika worden er oude sneakers ingezameld voor kinderen door Sneaker dropbox charity. Neem je oude sneakers dus gerust mee en help ons om de kids in Afrika te supporten. Een voorwaarde: wel schoonmaken vooraf!

Heb je sneakers welke je wenst te verkopen dan zijn de mensen van Restocks www.restocks.nl (de sneaker veilingsite) aanwezig om je sneakers aan te nemen welke je via hen hebt verkocht.

Wil jij erbij zijn? Voorkom teleurstelling en meld je nu aan via facebook.com/sneakerzonebeurs. Volg ons ook op @sneakerzone_expo. Voor Sneakerzone tickets ga je naar: www.sneakerzone.eu

Tickets worden uitsluitend online verkocht. Er is geen deurverkoop.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 31 oktober 2021 : 12:00 - 18:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 10.00 € 10.00
Kinderen : Gratis (t/m 11 jaar) Gratis (t/m 11 jaar)
Kinderen : € 10.00 (12 t/m 18 jaar ) € 10.00 (12 t/m 18 jaar )

Voorverkoop: https://bit.ly/39bmEiQ.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

De Oude Suikerfabriek
Suikerlaan 20 20
9743 DA GRONINGEN

€ 10,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader