Sneekweek: Son de Aquí

7 augustus, Podium Lewinski in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Son de Aquí heeft roots in Mexico City. Hun muziek is krachtig, dansbaar en gaat over genieten van het leven. Wij zijn Son de Aquí! Son de Aquí is een Wereldmuziek band die zijn roots heeft in Mexico City. Hun muziek is krachtig, dansbaar en gaat over genieten van het leven. Dit concert vindt plaa...

Lees meer

Son de Aquí heeft roots in Mexico City. Hun muziek is krachtig, dansbaar en gaat over genieten van het leven.

Wij zijn Son de Aquí! Son de Aquí is een Wereldmuziek band die zijn roots heeft in Mexico City. Hun muziek is krachtig, dansbaar en gaat over genieten van het leven.

Dit concert vindt plaats in Lewinksi.
Son de Aquí is een latin band uit Rotterdam, opgericht in Mexico-Stad die zich kenmerkt door internationale samenwerkingen. De muziek is geïnspireerd door de folklore van Mexico, Cuba en Colombia, en heeft moderne en stedelijke invloeden zoals hiphop, reggae en elektronische muziek.

Wellicht heb je Son de Aqui al gezien op festivals als Zwarte Cross 2019, Bevrijdingsfestival Wageningen, Afro-Latino (BE) en Over de Top Festival. Son de Aquí vindt zijn oorsprong rond het jaar 2000 toen een groep vrienden samenkwam om te jammen in Mexico City. Na verloop van tijd werd de band serieuzer en in 2004 brachten ze hun eerste album “Traigo Sabor” uit. Met dit album presenteerden ze originele muziek waarin ze de son en de timba verkenden.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 7 augustus 2022 : vanaf 20:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 10.00 € 7.50

Voorverkoop: Oud Kerkhof 11, Sneek.

Waar is het?

Podium Lewinski
Waterhoenstraat 2
8601 XT SNEEK
06 1204 5271
www.lewinski.nl

€ 10,00