Snikkerun

2 juli, Sportpark De Hichte in HAULERWIJK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Zaterdagavond 2 juli gaan lopers uit de wijde regio weer van start bij de Snikkerun. De start en finishboog staat bij het voetbalveld. Er wordt in Haulerwijk een parcours van 5 km uitgezet over de Scheidingsreed, Slinke, Slotenmaker de Bruïneweg en vervolgens via de Koudenburgerweg het dorpspark in ...

Lees meer

Zaterdagavond 2 juli gaan lopers uit de wijde regio weer van start bij de Snikkerun. De start en finishboog staat bij het voetbalveld. Er wordt in Haulerwijk een parcours van 5 km uitgezet over de Scheidingsreed, Slinke, Slotenmaker de Bruïneweg en vervolgens via de Koudenburgerweg het dorpspark in over het fietspad, waarbij je weer uitkomt bij het voetbalveld.

Je kunt ook 10 kilometer lopen door twee ronden af te leggen. Eerder hadden we een apart parcours voor de 10 kilometer, maar daar hadden we wel heel erg veel verkeersregelaars voor nodig. Daarom hebben we besloten het parcours weer op een ronde van 5 km te houden. Je hoeft niet meer twee keer de Oosterwoldseweg over te steken, waarmee we hopen dat het nog wat veiliger wordt.

Ook dit jaar hebben we dankzij onze hoofdsponsor Kien wijkmakelaar uit Haulerwijk en de vele andere sponsoren professionele tijdwaarneming kunnen inhuren, dus je kunt een PR op de klok zetten en er zijn prijzen te winnen voor de beste heer en dame op de 5 en 10 kilometer, maar ook voor de beste 50-plusser en de beste Haulerwijker. Ook voor de jeugd tm 16 jaar op de 5 kilometer is een apart klassement. Deelname kost 8 euro en je kunt je alleen online inschrijven via www.snikkerun.nl.

Voor de jeugd van 3 tm 12 jaar is er een survival funrun waarbij je niet alleen moet hardlopen, maar ook moet springen als een paard en kruipen als een tijger. De jeugd wordt ingedeeld in drie leeftijdsgroepen. Bij de jeugd tot 8 jaar mogen ouders ook meelopen. Voor de jeugd van 8 tot 12 jaar is een prijsje te winnen. Alle kinderen krijgen een medaille en deelname is gratis. Geef je op via www.snikkerun.nl. Er zit een leuke stormbaan in het parcours van de kidsrun die 's avonds blijft staan, dus voor de ouders die meedoen, je kind vermaakt zich wel!

Start kidsrun 18:30, 10 km 19:30 en 5 km 19:45.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 2 juli 2022 : 18:30 - 21:00

Toelichting: start kidsrun 18.30, 10 km 19.30 en 5 km om 19.45 uur

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 8.00 € 8.00
Kinderen : Gratis (t/m 12 jaar)

Voorverkoop: www.snikkerun.nl.

Waar is het?

Sportpark De Hichte
Scheidingsreed 2
8432 PV HAULERWIJK