Something about Sanna

26 juni, Piterkerk (protestantse kerk) in LIPPENHUIZEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Cultuurteam Lippenhuizen sluit het seizoen af met net even iets anders dan gebruikelijk: Heerlijke, groovy songs met een verleidelijke swing. Lichtvoetig en verkoelend als een zomerbries, zo laat de muziek van het jazz-trio Something about Sanna zich omschrijven. Sanna van Vliet en bassist Sven Sc...

Lees meer

Cultuurteam Lippenhuizen sluit het seizoen af met net even iets anders dan gebruikelijk: Heerlijke, groovy songs met een verleidelijke swing. Lichtvoetig en verkoelend als een zomerbries, zo laat de muziek van het jazz-trio Something about Sanna zich omschrijven.

Sanna van Vliet en bassist Sven Schluster en Joost Kesselaar op drums spelen zondagmiddag 26 juni vanaf 14.30 uur hun nieuwe repertoire en wendbare liedjes van de vorige veelgeprezen cd Music for President in de Piterkerk van Lippenhuizen. Het concert duurt tot 16.30 uur.

Something about Sanna is opgericht in de zomer van 2017. De muzikale klik uitte zich in de spontaniteit, de alertheid en de ruimte voor muzikale wendingen. Vanaf het begin lag de nadruk op het maken van een eigen repertoire en het creëren van een persoonlijk, fris geluid. Het plezier spat er van af en dat valt te horen op het eerste, in de vakpers bejubelde album Music for President met zeven songs van Sanna en drie composities van Sven Schluster.

In 2019 speelde het trio met veel succes op het North Sea Jazz Festival. Inmiddels is er de afgelopen jaren hard gewerkt aan nieuw materiaal en staat het volgende album op het punt van verschijnen. De drie gelouterde musici kunnen bogen op een rijke ervaring en hebben zowel in binnen- als buitenland opgetreden, workshops gevolgd en opleidingen genoten.

De energieke, groovy jazz-pop met een frisse ondertoon klinkt door in de nieuwe composities. Daarmee zal het komende album een waardige opvolger zijn van Music for President.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 26 juni 2022 : 14:30 - 16:30

Prijzen

Volwassenen : € 12.50

Waar is het?

Piterkerk (protestantse kerk)
Buorren 30
8408 HH LIPPENHUIZEN
www.piterkerklippenhuizen.nl

€ 12,50