Son De Aqui (Mex)

27 juni, Roodehaan eten & drinken in WESTEREMDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Son De Aqui (Mex) live bij Roodehaan in Westeremden. Son de aqui Venga! Maak je op voor een reis dwars door Colombia, Cuba en Mexico. Son de Aquí mixt native latin flavors met elektronische sound effects. Met deze explosieve cocktail bouwen de muzikanten een feest zodra ze de deur binnenkomen. Dus...

Lees meer

Son De Aqui (Mex) live bij Roodehaan in Westeremden.

Son de aqui
Venga!
Maak je op voor een reis dwars door Colombia, Cuba en Mexico. Son de Aquí mixt native latin flavors met elektronische sound effects. Met deze explosieve cocktail bouwen de muzikanten een feest zodra ze de deur binnenkomen. Dus be warned: het wordt een dolle boel!

Son de Aquí heeft als missie: “Overal ter wereld kunnen spelen, muziek delen, gelukkig zijn, mensen vreugde geven en waardig leven met muziek.”

Son de aqui (letterlijk vertaald als “Ze zijn van hier”) is een Mexicaanse muziekband die gespecialiseerd is in de fusie van inheemse, Spaanse en Afrikaanse muzikale elementen die voornamelijk voortkomen uit de Mexicaanse, Cubaanse en Colombiaanse ritmes aan de kust. Na meer dan 18 jaar onderzoek en optredens hebben deze artiesten zich gericht op het ontwikkelen van hun eigen hedendaagse artistieke bijdrage aan de ‘’Son’’ door hun invloed van hiphop, reggae, funk en elektronische stijlen.

Momenteel is Son de Aquí hun derde album Del Otro Lado Del Mar aan het voorbereiden met steun vanuit het SENA muziekproductiefonds.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 27 juni 2021 : 15:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : € 12.50

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Roodehaan eten & drinken
Kosterijweg 10A
9922 PK WESTEREMDEN
0595-785330
www.roodehaan.com
info@roodehaan.com

€ 12,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader