Son de Aqui

18 juli, Podium Lewinski in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Son de Aquí is een latin band opgericht in Mexico-Stad, gekenmerkt door internationale samenwerkingen en momenteel gevestigd in Rotterdam. De muziek is geïnspireerd door de folklore van Mexico, Cuba en Colombia, met moderne en stedelijke invloeden zoals hiphop en elektronica. Op vrijdag 11 december...

Lees meer

Son de Aquí is een latin band opgericht in Mexico-Stad, gekenmerkt door internationale samenwerkingen en momenteel gevestigd in Rotterdam. De muziek is geïnspireerd door de folklore van Mexico, Cuba en Colombia, met moderne en stedelijke invloeden zoals hiphop en elektronica.

Op vrijdag 11 december lanceerde de band de nieuwe single Ella Me Encerró, waar de Mexicaanse bandleider Leonardo Prieto ons een waargebeurd verhaal vertelt over een ex-vriendin die hem niet wilde laten gaan en hem daarom in haar huis opsloot.

In Ella Me Encerró laat Son de Aquí een sterke invloed horen van de Colombiaanse folklore, met een belangrijke rol voor de Colombiaanse gaita en de accordeon, waarbij de band voornamelijk geïnspireerd is door de Colombiaanse cumbia. Het nummer is gecomponeerd door Leonardo Prieto – die tevens verantwoordelijk is voor de regie, compositie, zang, tres cubano, jarana en gaita – en gearrangeerd door Son de Aquí met speciale medewerking van de Spaanse accordeonist Fernan Mejuto. Het nummer werd opgenomen in Nederland en Duitsland, geproduceerd in Mexico en zal beschikbaar zijn op de bekende digitale platformen.

Momenteel is Son de Aquí hun derde album Del Otro Lado Del Mar aan het voorbereiden met steun vanuit het SENA muziekproductiefonds. De single Ella Me Encerró en het eerder verschenen Deja El Celular zullen ook op het album komen te staan.

Leonardo Prieto (Mexico) - regie, compositie, zang, tres cubano, jarana en gaita
Fernan Mejuto (Spanje) - accordeon, koor
Philip Kukulies (Duitsland) - percussie
Daan Arets (Nederland) - drums
Damian Roussos (Griekenland) - bas
Ruben van der Kleij (Nederland) – trompet
Sophie Nakou (Griekenland) - koor
Alkistis Lampropoulou (Griekenland) – koor

Na-afloop genieten van een heerlijke maaltijd? Dat kan! Kies dan voor het ticket incl. maaltijd. Eventuele dieetwensen graag vooraf aan ons doorgeven.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 18 juli 2021 : 15:00 - 17:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 12.50 € 12.50

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Podium Lewinski
Waterhoenstraat 2
8601 XT SNEEK
06 1204 5271
www.lewinski.nl

€ 12,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader