Son Of Town Hall

20 mei, Podium Lewinski in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Singer Songwriters Ben Parker (UK) en David Berkely (US) vormen samen het duo Son of Town Hall. In 2019 kwam het album The Adventures of Son of Town Hall uit. Op CD en vinyl, al was het mooier geweest als de muziek op 78-toeren grammofoonplaat of Edison cylinder was uitgebracht. Het duo Son of Tow...

Lees meer

Singer Songwriters Ben Parker (UK) en David Berkely (US) vormen samen het duo Son of Town Hall.

In 2019 kwam het album The Adventures of Son of Town Hall uit. Op CD en vinyl, al was het mooier geweest als de muziek op 78-toeren grammofoonplaat of Edison cylinder was uitgebracht. Het duo Son of Town Hall, bestaande uit de Engelse songwriter, producer en multi-instrumentalist Ben Parker en de Amerikaanse zanger en gitarist David Berkeley, neemt je graag mee terug naar vervlogen tijden. In hun met theater doorspekte optredens verhalen ze over hoe het geweest moet zijn in de Victoriaanse periode, drijvend op een vlot, op zoek naar avontuur.

Hoe klinkt dat dan? Zoals ze het zelf omschrijven: stel je Simon & Garfunkel voor in een op drift geraakte boot, met zout in hun baard, de wind in de rug en whisky in de fles. Liedjes die smeken om meegezongen te worden, voorgedragen door wildemannen in archaïsche outfits. Stap dus in de teletijdmachine en transporteer jezelf naar de wondere wereld van Son of Town Hall.

Vooraf mee eten is mogelijk, kies dan ticket incl. diner. De keuken is geopend tussen 18 en 19:30 uur

20 mei 2022 – deuren 19:30 – vvk €10 via Lewinski.nl

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 20 mei 2022 : 19:30 - 22:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 10.00 € 10.00

Voorverkoop: www.lewinski.nl.

Waar is het?

Podium Lewinski
Waterhoenstraat 2
8601 XT SNEEK
06 1204 5271
www.lewinski.nl