Sonja de Ridder

8 september t/m 3 oktober, Fotogalerie Lichtzone in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Deze expositie toont Sonja's zoektocht naar de grenzen van fotografie in de serie PaintedPhotography en de collage serie MyKingdom. Sonja de Ridder onderzoekt graag de randen van de fotografie. Op deze expositie toont Sonja haar twee belangrijkste series: Painted Photography en MyKingdom. Twee vers...

Lees meer

Deze expositie toont Sonja's zoektocht naar de grenzen van fotografie in de serie PaintedPhotography en de collage serie MyKingdom.

Sonja de Ridder onderzoekt graag de randen van de fotografie. Op deze expositie toont Sonja haar twee belangrijkste series: Painted Photography en MyKingdom. Twee verschillende uitingen van haar kijk op fotografie.

De serie Painted Photography is haar recente zoektocht naar de grenzen van twee disciplines: schilderkunst en fotografie. Het handschrift van het penseel versus de anonimiteit van digitale fotografie, de traagheid van olieverf versus de snelheid van de camera. Met het beschilderen van een glaswand met olieverf tijdens het poseren van een model achter dat glas slaat Sonja een brug tussen fotografie en schilderkunst.

MyKingdom is een verhalende serie, waarbij middels stadscollages maatschappelijke thematieken in beeld gebracht worden. In iedere stad is de geschiedenis leesbaar. Monumenten worden gekoesterd of worden van hun voetstuk gehaald. Een stad is een weerslag van de geschiedenis door de ogen van maatschappelijke trends.

meer informatie :
http://nieuws.lichtzone.nl/nieuws-02/lzn-nieuws/ en www.lichtzone.nl

Lees minder

Data en tijden

woensdag 8 september 2021 t/m zondag 3 oktober 2021

zondag : 12:00-17:00
woensdag : 12:00-17:00
donderdag : 12:00-17:00
vrijdag : 12:00-17:00
zaterdag : 12:00-17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Fotogalerie Lichtzone
Oude Kijk in 't Jatstraat 36
9712 EK GRONINGEN
050 5890207
www.lichtzone.nl
info@lichtzone.nl

Gerelateerde evenementen

Loader