Soul Gift Sounds & Yin Yoga XL

2 oktober, Dorpscultuurhuis De Spylder in WARNS

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Yin yoga is passief, je bent tussen de 3 en 5 minuten in één houding en beweegt zo min mogelijk. Zo kun je goed aandacht geven aan een bepaald deel van het lichaam. Het bindweefsel in je gewrichten en in je spieren wordt opgerekt en gestimuleerd en er ontstaat meer opening in het lichaam. Terwijl j...

Lees meer

Yin yoga is passief, je bent tussen de 3 en 5 minuten in één houding en beweegt zo min mogelijk. Zo kun je goed aandacht geven aan een bepaald deel van het lichaam. Het bindweefsel in je gewrichten en in je spieren wordt opgerekt en gestimuleerd en er ontstaat meer opening in het lichaam.

Terwijl jij in je houding ligt en de stilte in jezelf opzoekt, vinden de trillingen van diverse instrumenten, waaronder klankschalen, gong en de drum de weg in jouw lichaam. Deze ondersteunen jou in je houding en hebben een prachtige helende werking.

Door de Klank en Zielenzang komt ook de gedachtestroom makkelijker tot rust en wordt je op een veilige manier naar een diepe ontspanning gebracht door Nicolette en Angela.

Investering: 35 euro inclusief verse kruidenthee en iets lekkers

Aanmelden kan via de website: www.soulgift.nl

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 2 oktober 2022 : 10:00 - 12:00

Prijzen

Volwassenen : € 35.00

Waar is het?

Dorpscultuurhuis De Spylder
Buorren 23
8721 GM WARNS
0515 580521
www.despylder.nl
spyldercultuur@despylder.nl

€ 35,00