Southern Avenue

18 december, Poppodium Iduna in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Halleluja! De energieke vijfkoppige blues- en soulband Southern Avenue komt naar Drachten voor een energieke liveshow. Deze jonge band uit Memphis creëert uit bestaande soul-, blues- en gospeltradities een geheel eigen sound. Southern Avenue tekent voor hun titelloze debuutplaat bij het grote Stax ...

Lees meer

Halleluja! De energieke vijfkoppige blues- en soulband Southern Avenue komt naar Drachten voor een energieke liveshow. Deze jonge band uit Memphis creëert uit bestaande soul-, blues- en gospeltradities een geheel eigen sound.

Southern Avenue tekent voor hun titelloze debuutplaat bij het grote Stax Records en belandt meteen in de Amerikaanse blues charts. De opvolger Keep On levert een Grammy nominatie op voor “Best Contemporary Blues Album”. Het kwintet uit Memphis heeft met de Jackson-zussen Tierinii en Tikyra twee flinke troefkaarten in handen, maar onderschat de andere leden niet. Op hun derde souldoordrenkte LP “Be The Love You Want” verfijnen ze hun muzikale kwaliteiten. De krachtige vocale talenten van Tierinii Jackson passen perfect bij de uitgekiende balans tussen meerdere genres. Subtiele instrumentale nuances kleuren hierbij de diepe grooves. Tekstueel wordt alles aanpakt, van persoonlijk tot maatschappijkritisch.

De unieke mix van soul, gospel, blues en r&b is echt geniaal. Het is een wonder dat de band nog niet massaal is opgepikt. Kom jij ze ontdekken voordat ze alleen nog maar op grote festivals staan?

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 18 december 2022 : 15:00 - 18:00

Prijzen

Volwassenen : € 18.00

Waar is het?

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
9203 ZN DRACHTEN
0512 522650
www.iduna.nu
pr@iduna.nu

€ 18,00