Soweto Gospel Choir - Heart of Africa

16 december, De Tamboer in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Vier kerst met het Soweto Gospel Choir! Dompel je tijdens de koude en donkere wintermaand onder in het kleurrijke en energieke muziekspektakel van het Soweto Gospel Choir, hét beste gospelkoor van de wereld. Met traditionele en populaire gospels, begeleid door een dynamische band, treden de zangers...

Lees meer

Vier kerst met het Soweto Gospel Choir!

Dompel je tijdens de koude en donkere wintermaand onder in het kleurrijke en energieke muziekspektakel van het Soweto Gospel Choir, hét beste gospelkoor van de wereld. Met traditionele en populaire gospels, begeleid door een dynamische band, treden de zangers en zangeressen over de hele wereld op voor volle zalen. Dit jaar zijn ze tijdens de kerstperiode terug in Hoogeveen met hun nieuwe voorstelling Heart of Africa.

Het Soweto Gospel Choir werkte samen met grote artiesten als Queen, U2, Beyoncé, Stevie Wonder, Aretha Franklin en Anastacia. Het wereldberoemde koor won meerdere Grammy’s, de belangrijkste Amerikaanse muziekprijs. Niemand minder dan Nelson Mandela was een zeer groot fan, net als Oprah Winfrey, Samuel L. Jackson en Carlos Santana.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 16 december 2022 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 35.00

Waar is het?

De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
0528 280180
www.detamboer.nl
info@detamboer.nl