Speedmobile

7 december, Het Bolwerk in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Band; rock. + Skroetbalg.. Wat krijg je als je Jeroen Haamers, de frontman van Batmobile, in een ruimte stopt met drummer Bart Nederhand en bassist Bart Geevers, van Peter Pan Speedrock? Juist…Speedmobile! Speedmobile Wat eind 2018 begon als een eenmalig optreden waarbij Motörhead klassiekers gesp...

Lees meer

Band; rock. + Skroetbalg..

Wat krijg je als je Jeroen Haamers, de frontman van Batmobile, in een ruimte stopt met drummer Bart Nederhand en bassist Bart Geevers, van Peter Pan Speedrock? Juist…Speedmobile!

Speedmobile
Wat eind 2018 begon als een eenmalig optreden waarbij Motörhead klassiekers gespeeld werden tijdens een herdenkingsshow voor Lemmy, is nu uitgegroeid tot een volwaardige band die klaar staat om met gloednieuw materiaal vriend en vijand te verbazen. Het startsein werd in 2020 al gegeven door de single Devil Of Rock & Roll gevolgd door de release van de gelijknamige EP. Hun muziek klinkt precies zoals we van deze mannen verwachten: snel, furieus, met een snufje psychobilly, punk en de nodige Motörhead-invloeden. Knallen maar!


Skroetbalg
De mannen van Skroetbalg (Drents voor 'opschepper' of 'pocherd') bezingen in het Drents-Nedersaksisch de zaken die het leven de moeite waard maken: bier, auto's, vechten, andermans moeder en natuurlijk hun geliefde provincie. Hun gaat-ja-mooi-zo punkrock knipoogt naar oude en recentere rockhelden, maar is niet bang om de geluidsbarrie?re (en -normen) te doorbreken.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 7 december 2022 : vanaf 21:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 19.00 € 17.00

Waar is het?

Het Bolwerk
Kerkgracht 8
8601 EC SNEEK
0515 431400

€ 19,00