Speedmobile

7 december, Het Bolwerk in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Wat komt er uit een combi van Batmobile's frontman met de drummer en bassist van Peter Pan Speedrock? Juist... Speedmobile! Wat krijg je als je Jeroen Haamers, de frontman van Batmobile, in een ruimte stopt met drummer Bart Nederhand en bassist Bart Geevers, van Peter Pan Speedrock? Juist…Speedmobi...

Lees meer

Wat komt er uit een combi van Batmobile's frontman met de drummer en bassist van Peter Pan Speedrock? Juist... Speedmobile!

Wat krijg je als je Jeroen Haamers, de frontman van Batmobile, in een ruimte stopt met drummer Bart Nederhand en bassist Bart Geevers, van Peter Pan Speedrock? Juist…Speedmobile!

Wat eind 2018 begon als een eenmalig optreden waarbij Motörhead klassiekers gespeeld werden tijdens een herdenkingsshow voor Lemmy, is nu uitgegroeid tot een volwaardige band die klaar staat om met gloednieuw materiaal vriend en vijand te verbazen. Het startsein werd in 2020 al gegeven door de single Devil Of Rock & Roll gevolgd door de release van de gelijknamige EP.

Hun muziek klinkt precies zoals we van deze mannen verwachten: snel, furieus, met een snufje psychobilly, punk en de nodige Motörhead-invloeden. Knallen maar!

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 7 december 2022 : vanaf 21:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 19.00 € 17.00

Waar is het?

Het Bolwerk
Kerkgracht 8
8601 EC SNEEK
0515 431400

€ 19,00