Speedmobile

11 februari 2023, Vera in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Explosive and energetic rock 'n roll. Wat krijg je als je zanger/gitarist Jeroen Haamers, de frontman van Batmobile, in één ruimte stopt met drummer Bart Nederhand en bassist Bart Geevers van Peter Pan Speedrock? Ongetwijfeld een vlammenzee en een hoop kabaal, waaruit zich een nieuw voertuig laat s...

Lees meer

Explosive and energetic rock 'n roll.

Wat krijg je als je zanger/gitarist Jeroen Haamers, de frontman van Batmobile, in één ruimte stopt met drummer Bart Nederhand en bassist Bart Geevers van Peter Pan Speedrock? Ongetwijfeld een vlammenzee en een hoop kabaal, waaruit zich een nieuw voertuig laat smeden: Speedmobile! Wat eind 2018 begon als een eenmalig optreden waarbij Motörhead klassiekers gespeeld werden tijdens een herdenkingsshow voor Lemmy, is nu uitgegroeid tot een volwaardige band die klaar staat om met gloednieuw materiaal vriend en vijand te verbazen.

Het startsein werd in 2020 al gegeven door de single Devil Of Rock & Roll, gevolgd door de release van de gelijknamige EP. In oktober dit jaar verschijnt het eerste full-lenght album, Supersonic Beat Commando. In de tussentijd is Speedmobile op podia in binnen- en buitenland te vinden, en in februari in VERA!

Lees minder

Links

Data en tijden

za 11 februari 2023 : 20:30 - 23:30

Prijzen

Volwassenen : € 17.00

Waar is het?

Vera
Oosterstraat 44
9711 NV GRONINGEN
050 3134681
http://www.vera-groningen.nl

€ 17,00