Spelproeverij

4 oktober, Sportpark Coendersborg in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op de ontmoetingsplek op het Sportpark Coendersborg, Kooiweg 1, is iedereen altijd welkom op de dinsdag. En op 4 oktober bieden we (oudere) wijkbewoners in Zuid een soort Spelproeverij aan waarin ontmoeten, spel en diverse vormen van bewegen centraal staan. Vanaf 9.30 kunt u binnenlopen en ontvan...

Lees meer

Op de ontmoetingsplek op het Sportpark Coendersborg, Kooiweg 1, is iedereen altijd welkom op de dinsdag. En op 4 oktober bieden we (oudere) wijkbewoners in Zuid een soort Spelproeverij aan waarin ontmoeten, spel en diverse vormen van bewegen centraal staan.

Vanaf 9.30 kunt u binnenlopen en ontvangen de gastheren Karim en Mark u met een kopje koffie/thee. Eén van onze walking footballers, Aalf Aalfs, zorgt daarbij voor de muzikale omlijsting.

Om 10.00 uur licht Gerkina Doze (Huis voor de Sport) het programma toe en doet met iedereen samen een warming up.
Vanaf 10.15 uur kunt u kennis maken met oftewel “proeven aan” bijvoorbeeld: Unicurl, Floor hockey, jeu de boules, een workshop valpreventie en natuurlijk walking football.

De Spelproeverij wordt tussendoor met een korte pauze onderbroken: volop tijd om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Ook dit wordt muzikaal opgeluisterd door Aalf Aalfs.

Rond de middag serveren we iets lekkers: Soep en ‘Kleurrijke Tapas’.

Lees minder

Data en tijden

di 4 oktober 2022 : 9:30 - 13:15

Waar is het?

Sportpark Coendersborg
Kooiweg 13
9723 BV GRONINGEN
050 5253455