Spirited Away

24 april t/m 15 mei, Galerie With Tsjalling in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Werken op papier en schilderijen van de kunstenaars die in hun werk droombeelden en fantasieën volop de ruimte geven. De Groningse galerie with tsjalling: en de Haagse SinArts Gallery komen dit jaar met een nieuwe samenwerking. De expositie “Spirited Away” brengt twee kunstenaars van de galeries sa...

Lees meer

Werken op papier en schilderijen van de kunstenaars die in hun werk droombeelden en fantasieën volop de ruimte geven.

De Groningse galerie with tsjalling: en de Haagse SinArts Gallery komen dit jaar met een nieuwe samenwerking. De expositie “Spirited Away” brengt twee kunstenaars van de galeries samen in één show. Deze expositie was al vier weken te zien in de galerie in Den Haag en reist nu door naar Groningen, waar de expositie te zien is vanaf 24 april tot en met 15 mei 2021 in de galerie aan de Kostersgang 26-a.

De Chinese kunstenaar Han Qin en de Zweedse Oskar Nilsson worden beiden al geruime tijd gesteund door hun galeries. Ze bleken een perfecte match in beeld en kleurgebruik, omdat beide kunstenaars in hun werk droombeelden en fantasieën volop de ruimte geven. De werken op papier en schilderijen zijn tegelijk figuratief, maar onwerkelijk. Intuïtief kleurgebruik ligt aan de basis van speelse, soms bijna hallucinatoire beelden. Raadselachtig, maar onstuitbaar, dat zijn de kunstwerken op hun best. Bij beide kunstenaars overheerst een gevoel dat je in een fabelwereld terecht bent gekomen, waarin de kunstenaar alles op een onstuimige manier naar zijn hand kan zetten.

Oskar Nilsson woont en werkt in Zweden, maar studeerde in Nederland aan de Rietveld Academie en het Sandberg Instituut. Op zijn schilderijen en werken op papier worden typisch Zweeds aandoende landschappen bevolkt door vreemde figuren: smurfen, schedels, sexy dames en recentelijk vooral veel schattige spookjes. Je hebt bij zijn werk steeds het gevoel rond te dwalen in een merkwaardig Scandinavisch sprookje.

Han Qin woont en werkt in Frankrijk. Na het afronden van haar bachelor in Shanghai, verhuisde ze naar Parijs om zowel en bachelor als een Master opleiding aan de prestigieuze École de Beaux Arts te volgen. Haar hallucinante collages en tekeningen halen hun inspiratie uit haar fascinatie voor buitenwereldse krachten en spirituele ervaringen waarin de lijn tussen droom en werkelijkheid vervaagd.

Alleen na afspraak te bezoeken via 06-44896856.

Lees minder

Links

Data en tijden

zaterdag 24 april 2021 t/m zaterdag 15 mei 2021

woensdag : 12:00-17:00
donderdag : 12:00-17:00
vrijdag : 12:00-17:00
zaterdag : 11:00-17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Galerie With Tsjalling
Kostersgang 26a
9711 CX GRONINGEN
06 44896856
www.withtsjalling.nl
info@withtsjalling.nl

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader