Spitkeet Fruitdag: Dag van de oude fruitrassen.

25 september, Themapark openluchtmuseum De Spitkeet in HARKEMA

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op zaterdag 25 september 2021 is er bij De Spitkeet in samenwerking met Vrienden van het Oude Fruit weer een Fruitdag. U kunt op deze dag van 11:00 – 15:00 uur door Vrienden van het Oude Fruit uw onbekende appel, peer of pruim laten determineren. Ook kwekerij de Baggelhof zal aanwezig zijn; deze i...

Lees meer

Op zaterdag 25 september 2021 is er bij De Spitkeet in samenwerking met Vrienden van het Oude Fruit weer een Fruitdag. U kunt op deze dag van 11:00 – 15:00 uur door Vrienden van het Oude Fruit uw onbekende appel, peer of pruim laten determineren.

Ook kwekerij de Baggelhof zal aanwezig zijn; deze is gespecialiseerd in oude fruitrassen. Voor determinatie is het belangrijk dat u 5 stuks fruit (eventueel met blad) meeneemt.

Naast het determineren zijn er diverse kraampjes aanwezig met zelfgemaakte lekkernijen. U kunt een poging wagen om de langste schil te schillen, heerlijke stoofperen proeven, proberen het gewicht te raden van het bombastische bloemstuk of op ons mooie overdekte terras genieten van een lekker kopje koffie met een vers gebakken appelflap. Daarnaast is er een kraam met heerlijke fruitwijn, hebben de dames van JAS weer de meest fantastische handwerkcreaties gemaakt en kunt u prachtige bloemstukken aanschaffen. Deze kramen zijn aanwezig tot 16:00 uur. Entree voor de Fruitdag is gratis. Wilt u hiernaast nog een bezoek aan ons museum brengen dan vragen wij hiervoor de normale entreeprijs, waarbij donateurs uiteraard gratis toegang hebben.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 25 september 2021 : 11:00 - 16:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Themapark openluchtmuseum De Spitkeet
De Dunen 1
9281 KT HARKEMA
0512 840431
www.despitkeet.nl

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader