Spitkeet Fruitdag

24 september, Themapark openluchtmuseum De Spitkeet in HARKEMA

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op 24 September wordt er een Fruitdag van 11 uur tot 16 uur op Themapark De Spitkeet georganiseerd, zoals u van ons gewend bent gaat dit in samenwerking met Vrienden van het Oude Fruit, die ook dit jaar weer aanwezig zullen zijn om de voor u onbekende rassen te determineren. Wilt u graag uw fruit ...

Lees meer

Op 24 September wordt er een Fruitdag van 11 uur tot 16 uur op Themapark De Spitkeet georganiseerd, zoals u van ons gewend bent gaat dit in samenwerking met Vrienden van het Oude Fruit, die ook dit jaar weer aanwezig zullen zijn om de voor u onbekende rassen te determineren.

Wilt u graag uw fruit laten determineren dan graag 5 stuks fruit (eventueel met blad) meenemen zodat de determinators voldoende fruit hebben om te beoordelen, dit kan tot 15:00 uur in de middag. Naast het bepalen tot welk ras uw fruit behoort kunt u op onze Fruitdag markt nog meer vinden, zo verkopen wij bijvoorbeeld fruit uit onze eigen boomgaard, de Fruitwijnfabriek is aanwezig met mooie wijnen, er zijn bloemstukjes voor de verkoop gemaakt en zoals elk jaar kunt u ook weer heerlijke honing, jam en/ of andere lekkernijen proeven en/ of kopen.

De entree voor de Fruitdag is gratis. Wilt u uw bezoek aan de Fruitdag combineren met een bezoek aan ons museum dan is de entree € 6,50.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 24 september 2022 : 11:00 - 16:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Toelichting: voor de toegang tot het museum geldt de normale prijs.

Waar is het?

Themapark openluchtmuseum De Spitkeet
De Dunen 1
9281 KT HARKEMA
0512 840431
www.despitkeet.nl

gratis