Splendid

17 februari 2023, Simplon in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Band; reggea. Sweet & sexy sounds en al twintig jaar hofleverancier van zonneschijn uit je speakers. De Haagse reggaeband Splendid mept je vakkundig door alle hoeken van de muzikale ring. Voetenwerk in check, dans dan mee op de duizelingwekkende combinaties van pop, reggae en hiphop die je steeds w...

Lees meer

Band; reggea.

Sweet & sexy sounds en al twintig jaar hofleverancier van zonneschijn uit je speakers. De Haagse reggaeband Splendid mept je vakkundig door alle hoeken van de muzikale ring. Voetenwerk in check, dans dan mee op de duizelingwekkende combinaties van pop, reggae en hiphop die je steeds weer verrassen. Een zonnige sound, die de band ook wel Rocksteady Sunshine noemt. Na een succesvolle show in 2018 keren ze terug om je ook in 2023 met nieuwe tracks te doen losgaan. Naast het eerder dit jaar gereleasede 'Push', zullen ook oude bekenden als 'Again' en 'The Beach' langskomen.

Splendid, opgericht in 2001, is al jaren een bekende speler in Europa. Hun liveshows zijn een ervaring waar de vonken van af spatten! Frontman Patrick Schmitz zweept het publiek op tot het dak eraf vliegt. Met Sicco van Grieken (gitaar), Bart Kerckhoff (bas) en Sven van Wijk (drums) als ijzersterkte ritmesectie ligt er een basis van gewapend beton. Als de twee blazers Jort en Bart Goderie de melodie tot leven brengen is er geen ontkomen aan. Strik je veters, tape je slippers aan je voeten, wie niet danst is af!

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 17 februari 2023 : 20:00 - 0:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 20.00 € 20.00

Waar is het?

Simplon
Boterdiep 69
9712 LL GRONINGEN
050 3184150
www.simplon.nl
info@simplon.nl

€ 20,00