Spooktocht Muntendam

29 oktober, Sportcentrum Ruitershorn in MUNTENDAM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Griezeltocht met licht- en geluidseffecten Binnenkort is het weer zover! De Stichting Jeugdwerkgroep Muntendam organiseert op zaterdag 28 oktober weer hun jaarlijks terug kerende spooktocht. Ieder jaar doen er gemiddeld vierhonderd lopers mee die zich de stuipen op het lijf laten jagen door zek...

Lees meer

Griezeltocht met licht- en geluidseffecten

Binnenkort is het weer zover! De Stichting Jeugdwerkgroep Muntendam organiseert op zaterdag 28 oktober weer hun jaarlijks terug kerende spooktocht. Ieder jaar doen er gemiddeld vierhonderd lopers mee die zich de stuipen op het lijf laten jagen door zeker zo`n 80 spoken.

Er wordt door de vele vrijwilligers van de JWG al weer druk nagedacht over diverse thema`s. De voorbereidingen zijn in volle gang. Het wordt weer een spooktocht met diverse licht en geluidseffecten dus griezelen maar! Dit jaar gaat de spooktocht voor de vierde keer van start vanaf de Ruitershornhal te Muntendam.

De groepen mogen maximaal 8 personen tellen en de minimale leeftijd is 10 jaar o.b.v. een ouder of verzorger. Wil je meedoen? Geef je dan snel op via jwgmuntendam@hotmail.com Vol is vol dus wees er snel Bij! Kom maar op als je durft!
Uiteraard zijn wij zoals altijd weer op zoek naar spoken. Lijkt het je leuk om op die manier mee te doen dan kun je je opgeven via spokenmuntendam@hotmail.com Meld je snel aan! We willen weer een te gekke spooktocht gaan neerzetten!

Lees minder

Links

Data en tijden

za 29 oktober 2022 : vanaf 18:00

Waar is het?

Sportcentrum Ruitershorn
Helder Camaraweg 1
9649 AT MUNTENDAM
0598 6230078