Sprookjestuin voor grote mensen

24 september, Dwingelderheem in DWINGELOO

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Een Sprookjestuin speciaal voor volwassenen! Dat kun je op zaterdag 24 september beleven in Sprookjestuin Dwingelderheem bij Dwingeloo. Dompel je een dag onder in sprookjessfeer met verhalen die nét wat spannender zijn dan de kinderverhalen. Met voorstellingen, workshops, muziek en heerlijke (biolog...

Lees meer

Een Sprookjestuin speciaal voor volwassenen! Dat kun je op zaterdag 24 september beleven in Sprookjestuin Dwingelderheem bij Dwingeloo. Dompel je een dag onder in sprookjessfeer met verhalen die nét wat spannender zijn dan de kinderverhalen. Met voorstellingen, workshops, muziek en heerlijke (biologische) hapjes en drankjes.

Voorstellingen
Bij de vuurplaats geeft Abe de Verteller een lezing over de symboliek van sprookjes en vertelt hij een verhaal. De Zingende Zeemeerminnen hebben een grote voorliefde voor voeten. In de vijver vertellen en zingen zij vol humor over deze bijzondere ledematen. In de boomgaard vertelt Poppentheater Peterselie het verhaal van Doornroosje, nét wat pikanter dan we gewend zijn...

Workshops
Naast de voorstellingen kun je ook actief deelnemen aan twee workshops. Susanne Hurenkamp van Atelier Kleur je Hart neemt je in de boomgaard mee in sprookjessfeer met een viltworkshop. Schrijfster Elke Wiss, bekend van Socrates op sneakers, geeft een schrijfworkshop vanuit het concept van haar nieuwste boek 'En ze filosofeerden nog lang en gelukkig'.

Meer informatie en tickets
De dag vindt plaats in de prachtige tuin van Dwingelderheem bij Dwingeloo. Bij slecht weer vinden de activiteiten binnen en overdekt plaats.

Meer informatie over het programma vind je op de site www.sprookjestuinen.nl/grotemensen. Daar kun je ook tickets kopen voor deelname.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 24 september 2022 : 11:00 - 17:00

Toelichting: ochtendprogramma 11.00 - 14.00 uur, middagprogramma 14.00 -17.00 uur

Prijzen

Volwassenen : € 25.00

Toelichting: €15,00 per persoon voor een dagdeel (twee voorstellingen en/of workshops), €25,00 per persoon voor de hele dag (vier voorstellingen en/of workshops). .

Waar is het?

Dwingelderheem
Boterveen 13
7991 PV DWINGELOO