SPY festival

21 mei, ATLAS Theater in EMMEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

SPY festival is hét showcasefestival in Drenthe waarbij lokaal en nationaal poptalent samenkomt! SPY festival maakt complete line up bekend met The Cool Quest en Paceshifters. Het festival vindt voor de 9e keer plaats en dit jaar met publiek in het Atlas theater op 21 mei. Het beloofd een zeer div...

Lees meer

SPY festival is hét showcasefestival in Drenthe waarbij lokaal en nationaal poptalent samenkomt!

SPY festival maakt complete line up bekend met The Cool Quest en Paceshifters.

Het festival vindt voor de 9e keer plaats en dit jaar met publiek in het Atlas theater op 21 mei. Het beloofd een zeer divers programma te worden.

De line up op het middagprogramma bestaat uit DANYTHA, Haas en The Cool Quest.

Het avondprogramma start met de Drentse Hit the North band Seb Zukini, gevolgd door de, volgens 3voor12, meest veelbelovende act Tramhaus uit Rotterdam gevolgd door Smudged eveneens uit Rotterdam. Het festival sluit af met Paceshifters, een power trio uit Zwolle die vorig jaar zijn gevraagd om het voorprogramma van Kensington te doen in de ziggo Dome.

Het festival biedt opkomende acts de mogelijkheid zich te presenteren en stelt het publiek in staat kennis te maken met deze nieuwe acts. SPY is een onderdeel van Stichting The Bake Shop die ook maandelijks The Bake Shop Presents! organiseert waar de nadruk ligt op lokaal en regionaal talent met eigen nummers.

Openingstijden: 14.00 - 00.30 uur

KAARTVERKOOP 2022
In januari start de reguliere verkoop. Tickets voor het middagprogramma kosten €10,- excl. service kosten per stuk. Tickets voor het avondprogramma kosten €15,- excl. service kosten per stuk.

Ga jij graag met je vrienden naar festivals? Bespaar dan nu met een groepsticket! Met een groepsticket kan je met 4 personen tegen een gereduceerd tarief naar SPY 2022. Een groepsticket voor het middagprogramma kost €35,- excl. service kosten, je bespaart hier €5,- mee! Een groepsticket voor het avondprogramma kost €55,- excl. service kosten, je bespaart ook hier €5,- mee! Daarnaast hoeft er over de groepstickets maar één keer service kosten te worden betaalt en bespaar je nog een €3,- .

Lees minder

Links

Data en tijden

za 21 mei 2022 : 14:00 - 17:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 15.00

Toelichting: excl. servicekosten. Genoemde prijs geldt voor het avondprogramma; middagprogramma € 10.00.

Voorverkoop: https://spyfestival.nl/tickets/.

Waar is het?

ATLAS Theater
Raadhuisplein 100
7811 AP EMMEN
0591 850 856
www.atlastheater.nl
info@atlastheater.nl