Stake

16 september, Popcentrum Neushoorn in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Uitverkochte zalen in België, touren door heel europa, elk serieus Belgisch rockfestival platspelen en het voorprogramma verzorgen voor bands als Mastodon, Dillinger Escape Plan, Prong, Alice Cooper & Deftones Dat was Steak Number Eight in een notendop. Op slechts 12 jarige leeftijd begonnen 4 pube...

Lees meer

Uitverkochte zalen in België, touren door heel europa, elk serieus Belgisch rockfestival platspelen en het voorprogramma verzorgen voor bands als Mastodon, Dillinger Escape Plan, Prong, Alice Cooper & Deftones

Dat was Steak Number Eight in een notendop. Op slechts 12 jarige leeftijd begonnen 4 puberende jongens muziek te maken in een armoedige oefenruimte ergens in Vlaanderen. De muziek was luid, hard, compromisloos en verleidelijk. Voordat ze het wisten traden ze overal op; eerst in België, daarna in de buurlanden en al snel over het hele Europese continent.

In een belachelijk tempo bleven ze nieuwe muziek produceren en stopten ze niet met toeren, tot ze op een gegeven moment realiseerden dat ze de afgelopen 10 jaar maar liefst vier albums hadden gemaakt. Steak Number Eight was sneller en groter gegroeid dan de jongens ooit hadden kunnen dromen. Toch kwam er een einde aan deze periode, Steak Number Eight hield ermee op.

Het nieuwe hoofdstuk heet STAKE, met dezelfde bandleden maar een ander geluid. STAKE brengt je "hyperatmosferische grunge-core', of misschien wel "postmetal georiënteerde melodieuze sludge".... Kom er maar op!

Het voorprogramma wordt verzorgd door het eveneens Belgische Onmens. Dit duo uit Gent combineert noisy gitaren met industriële beats. "Onmens probeert je ondergedompeld in een trance-achtige staat te laten dansen terwijl bloed uit beide oorgaten gutst. Hun tracks zijn de soundtrack die is gemaakt voor die tijd van de nacht wanneer het masker afgaat en de zintuigen beginnen te falen".

Zaal: AA-Security Arena | Type: Staconcert | Garderobe gratis

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 16 september 2022 : vanaf 20:45

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 12.00 € 12.00

Toelichting: korting alleen voor CJP pashouders.

Voorverkoop: https://neushoorn.stager.nl/web/tickets/111065614.

Waar is het?

Popcentrum Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP LEEUWARDEN
058 303 07 30
www.neushoorn.nl
info@neushoorn.nl

€ 12,00