Stanley Burleson e.a. - De Wolf en de 7 Geitenwollensokjes

9 april 2023, MartiniPlaza in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Naar een idee van Stanley Burleson en Joris van Veldhoven. Vader geit is opgegroeid in een weeshuis en lijdt aan weerwolfziekte. Hij heeft dit geheim echter nooit met iemand gedeeld. De weerwolfziekte Maak kennis met een gelukkig typisch Jordanees ‘geitengezin’, bestaande uit vader, moeder en zeve...

Lees meer

Naar een idee van Stanley Burleson en Joris van Veldhoven.

Vader geit is opgegroeid in een weeshuis en lijdt aan weerwolfziekte. Hij heeft dit geheim echter nooit met iemand gedeeld.

De weerwolfziekte
Maak kennis met een gelukkig typisch Jordanees ‘geitengezin’, bestaande uit vader, moeder en zeven kinderen (Geitenwollensokjes). De vader geit is opgegroeid in een weeshuis en lijdt aan ‘lycantropie’ oftewel weerwolfziekte. Een ziekte die door een vader wordt doorgegeven aan het zevende kind, mits dat kind van het mannelijke geslacht is. Hij heeft dit geheim echter nooit met iemand gedeeld, zelfs niet met zijn vrouw.

Het verhaal
Als het volle maan is verandert vader geit in een weerwolf en een weerwolf is altijd op zoek naar slachtoffers. Hij is bang dat hij zijn eigen gezin iets aan zal doen en daarom verdwijnt hij als het volle maan wordt. Hij vertelt zijn vrouw nooit waar hij heen gaat. Zij tolereert, gek genoeg , zijn onverklaarbare gedrag. Niet omdat het haar niet interesseert, maar meer omdat ze met haar onhandelbare ‘Geitenwollensokjes’ haar handen vol heeft. Om er zeker van te zijn dat hij terugkeert, bindt zij vader geit bij ieder afscheid haar dierbare rode zakdoek om zijn nek. Moeder laat de kinderen de afwezigheid van hun vader vergeten door ze het sprookje van ‘De wolf en de zeven geitjes’ te vertellen, niet wetende dat er een echte wolf op de loer ligt…..

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 9 april 2023 : 16:00 - 18:00

Prijzen

Volwassenen : € 24.70
Kinderen : € 24.70 (t/m 18 jaar)

Waar is het?

MartiniPlaza
Leonard Springerlaan 2
9727 KB GRONINGEN
050 5222777
www.martiniplaza.nl
info@martiniplaza.nl

€ 24,70