Status Quotes: 60 years of Quo

24 september, Het Podium in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

STATUS QUOTES 60 years of Quo Rock Tribute STATUS QUOTES: THE SOUND. THE GROOVE. THE VIBE! De mannen van Status Quotes groeien op met de muziek van Status Quo en dat hoor je. De sound van Status Quotes komt zo dicht in de buurt van het origineel, dat Quo-bassist en oprichter Alan Lancaster zei: "Th...

Lees meer

STATUS QUOTES
60 years of Quo
Rock Tribute

STATUS QUOTES: THE SOUND. THE GROOVE. THE VIBE!
De mannen van Status Quotes groeien op met de muziek van Status Quo en dat hoor je. De sound van Status Quotes komt zo dicht in de buurt van het origineel, dat Quo-bassist en oprichter Alan Lancaster zei: "They sound just like the original. It's good to hear those songs performed so well."

Met veel respect voor de sound en feel worden Quo-krakers gespeeld, zoals Down Down, Roll Over Lay Down, Hold You Back, Whatever You Want en What You're Proposing. Hardcore Quo-fans kunnen hun vingers aflikken bij albumtracks als Slow Train, Umleitung, Can't Give You More, 4500 Times en What To Do. De nadruk ligt op het repertoire van de 'Frantic Four', voor velen dé Status Quo line-up.

De Status Quotes spelen met veel energie, passie en overtuiging de opzwepende 12 bar-boogie en pakkende songs. Dat belooft een heerlijk rock'n'roll feest, waarbij je onmogelijk stil kunt zitten!

STATUS QUOTES
Sinds de eerste optredens in 2015 ging het razendsnel met Status Quotes. Ze worden ook wel The Dutch Frantics genoemd. Het hoogtepunt tot nu toe? Het optreden in het Engelse Minehead op de Quo Convention voor 1000 uitzinnige fans.

Niemand minder dan de originele bassist en drummer, beide oprichters van Status Quo, Alan Lancaster en John Coghlan prezen het optreden van de mannen. Andrew Cremona, voormalig privéchauffeur en vriend van Quo-gitarist Rick Parfitt, is ook lovend: "Status Quotes are not a tribute band. They are the real deal!"

Status Quotes: Toon Eppink (gitaar/zang), Raymond Nijenhuis (gitaar/zang), Harry Kruisselbrink (bas/harmonica/zang), Rens Hardijzer (drums).

Meer weten? Check statusquotes.nl

Lees minder

Links

Data en tijden

za 24 september 2022 : 20:30 - 23:59

Prijzen

Volwassenen : € 16.00

Waar is het?

Het Podium
Schutstraat 43
7907 CA HOOGEVEEN
0528 275355
www.hetpodium.nl
info@hetpodium.nl

€ 16,00