Stayin’ Alive With The Bee Gees

21 mei, ATLAS Theater in EMMEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Legendary Albums Live (band); pop, rock. De Bee Gees produceerden sinds 1965 een onafgebroken reeks wereldhits, voor zichzelf en voor talloze andere wereldberoemde acts. Met nummers als ‘Spicks and Specks’ en ‘Massachusetts’ zetten Barry, Maurice en Robin Gibb hun herkenbare sound neer en veroverde...

Lees meer

Legendary Albums Live (band); pop, rock.

De Bee Gees produceerden sinds 1965 een onafgebroken reeks wereldhits, voor zichzelf en voor talloze andere wereldberoemde acts. Met nummers als ‘Spicks and Specks’ en ‘Massachusetts’ zetten Barry, Maurice en Robin Gibb hun herkenbare sound neer en veroverden ze wereldwijd miljoenen fans. Het toppunt van hun roem kwam in de jaren zeventig, toen elke disco klassiekers als ‘Stayin’ Alive’ en ‘Night Fever’ draaide.

Al dit moois wordt vanavond live door een geweldige band op de planken gezet, plus het hele album ‘Main Course’, door velen gezien als de beste Bee Gees-plaat. Als uitsmijter brengt Petra Berger de hoogtepunten van het veertig jaar oude album ‘Guilty’ van Barbra Streisand, dat geheel door de drie broers werd geschreven.

Lees minder

Data en tijden

za 21 mei 2022 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 24.50

Waar is het?

ATLAS Theater
Raadhuisplein 100
7811 AP EMMEN
0591 850 856
www.atlastheater.nl
info@atlastheater.nl

€ 24,50